Thumbnail
Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η γενική εφημερία στο νοσοκομείο "Αττικόν" σήμερα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων.

Όπως τονίζεται, από τις 4 το μεσημέρι η εφημερία έχει μπλοκάρει, ενώ το νοσοκομείο είναι υπερπλήρες, με τα ράντζα στους διαδρόμους να έχουν γεμίσει.

"Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση", αναφέρεται στην καταγγελία του σωματείου. "Κινδυνεύουν ζωές", σημειώνεται ακόμη.

Οι εργαζόμενοι ζητούν έκτακτα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ":

"Από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ έχει μπλοκάρει. Έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες αλλά και τα "ράντζα" στους διαδρόμους (αυτά που ονομάζουν επικουρικές κλίνες)! Ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο ΤΕΠ. Πως να συνεχιστεί η γενική εφημερία μέχρι αύριο το πρωί;

Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση. Έχουμε προειδοποιήσει κατ' επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του ΑΤΤΙΚΟΥ!

Κινδυνεύουν ζωές! Να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του Υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία. Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα.

Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!

Χαϊδάρι, 15/1/2019"

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία καπετάνιου: Ο φίλος του απαντά στη "μαύρη χήρα" της Αργολίδας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα