Η ανακατασκευή μίας μεζονέτας στο Μαρούσι με κυρίαρχο υλικό το ξύλο
Η ανακαίνιση μίας μεζονέτας που βασίστηκε στην αυστηρή γεωμετρία του χώρου.

Η κατοικία στο Μαρούσι, μια μεζονέτα ενσωματωμένη σε κτίριο κατασκευής του 1990, ανακατασκευάστηκε και τροποποιήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και επιθυμίες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Η οργάνωσή της έγινε σε τρία επίπεδα, με τα υπνοδωμάτια και ιδιωτικά λουτρά να βρίσκονται στον πρώτο όροφο, ενώ ο χώρος διημέρευσις, η τραπεζαρία και η κουζίνα, ως μία ενιαία οντότητα, στον δεύτερο όροφο, ο οποίος φιλοξενεί ακόμη ένα ανοιχτό, με εντυπωσιακή θέα και άπλετο φως πατάρι, που λειτουργεί ως χώρος γραφείου – καθιστικού.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Αγωνιώδης έκκληση πρόσφυγα: "Θέλω να γυρίσω άμεσα στην Τήλο"

Θάνατος 22χρονου Άλεξ από το Ταλέντο: Ανατροπή - Πέθανε από ηλεκτρικό καλοριφέρ

Αγωνιώδης έκκληση πρόσφυγα: "Θέλω να γυρίσω άμεσα στην Τήλο"

 

Οι καθαρές κουβέντες και το mea culpa του Τσίπρα

 

 

best of network

σχετικά άρθρα