Thumbnail
Λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστή είναι από σήμερα το μεσημέρι, η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα δυο λιμάνια.

Αξίζει να το τονίσουμε ότι το δρομολόγιο των 14.30 από την Ζάκυνθο δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί και το δρομολόγιο των 16.30 από την Κυλλήνη.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Ιόνιο και φθάνουν τα 8-9 μποφόρ, κάνουν απαγορευτικό τον απόπλου των πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο Πόρος-Κυλλήνη.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα αναμένεται να επηρεάσει έως και αύριο τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις νησιών του Ιονίου με την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η διορία για αλλαγή και πόσο κοστίζει η έκδοση

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα