Thumbnail
Λίστα με βιβλία που μπορείτε να κατεβάσετε

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το τέλος της προσωρινής διακοπής των σχολείων. Μαθητές και καθηγητές θα επιστρέψουν στις τάξεις την επόμενη εβδομάδα!

Παρακατω παρουσιάζουμε την λίστα του Ινστιτούτου Παιδαγωγικής Πολιτικής με τα αναγνωστικά στα σχολεία από το 1920 έως το 1980 και το πως παρουσίαζαν αυτά τα Χριστούγεννα.

Πατήστε πάνω στους ενεργούς συνδέσμους για να ανοίξετε τα pdf

Αναγνωστικό 1929  
Αναγνωστικό 1946   
Αναγνωστικό 1950
Αναγνωστικό 1952
Αναγνωστικό 1956 
Αναγνωστικό 1961
Αναγνωστικό 1965
Αναγνωστικό 1967
Αναγνωστικό 1972
Αναγνωστικό 1977 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα η αρχαία φράση «Ὡς ἔπος εἰπεῖν»;
Μια έκφραση που συναντάμε συχνά σε κείμενα και ομιλίες – Ποια είναι η ακριβής της σημασία και πώς χρησιμοποιείται σήμερα.
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα η αρχαία φράση «Ὡς ἔπος εἰπεῖν»;
φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα.
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια – Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
ζαχαρη
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της
Οι ειδικοί εξηγούν τι πραγματικά σημαίνει “καστανή” και πώς παράγεται το προϊόν που καταναλώνουμε καθημερινά
Σάλος γύρω από την καστανή ζάχαρη: Ποια είναι η αλήθεια για την προέλευσή της