Έντονη κακοκαιρία περιμένουμε να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας έως τις απογευματινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, καθώς το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό ΡΑΦΑΗΛ, το οποίο νωρίς το πρωί της Δευτέρας 31/12 βρίσκεται νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου αναμένεται να κινηθεί προς τα ανατολικά.
Από την Πέμπτη 03/01/2019 θα μας επηρεάσει νέο κύμα κακοκαιρίας, η ΣΟΦΙΑ, με κύρια χαρακτηριστικά το ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ και τις τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο.
Στα βίντεο του meteo.gr που ακολουθούν παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχής και χιονιού μέχρι την Παρασκευή 04/01/2019 καθώς και η πορεία των αερίων μαζών στην Ευρώπη μέχρι το Σάββατο 05/01/2019.
Με αποχρώσεις του μπλε βλέπετε τις ψυχρές αέριες μάζες που θα κατακλύσουν μεγάλο μέρος της ηπείρου και θα επηρεάσουν σημαντικά τη χώρα μας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ