Thumbnail
Χειροπέδες σε 63χρονο από τη Λαμία - Κατηγορείται για μαστροπεία - Παράβαση πταισματικού χαρακτήρα για τη νεαρή

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-12-2018) στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 63χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την κατηγορία της μαστροπείας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προήγαγε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία, 23χρονη Μολδαβή υπάλληλο του καταστήματος, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι ερωτικές συνευρέσεις γινόντουσαν είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, είτε και σε άλλους χώρους εκτός αυτού.

Ο 63χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ σε βάρος της αλλοδαπής, βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χειμερινό σαλόνι
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
Εκτός από την απόδοση, βασικό κριτήριο είναι η ασφάλεια, καθώς ένα λάθος σημείο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή ακόμη και πυρκαγιάς.
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!
Τρεις σημαντικές δικαστικές αποφάσεις ενισχύουν τα δικαιώματα των συνταξιούχων
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!