Επίθεση έξω από το σπίτι του, το πρωί της Τετάρτης, από τρία άτομα με κουκούλες, δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο Λαρισαίος διαιτητής, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των τριών τραμπούκων, κλείδωσε τις ασφάλειες, όμως αυτοί έσπασαν το τζάμι, άνοιξαν την πόρτα, τον έβγαλαν έξω και τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στα γόνατα.
«Ένας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ ο Θανάσης Τζήλος, όπως αποκάλυψε το OPEN TV. Μάλιστα, φέρεται να έκανε λόγο για «άνδρες με θηριώδεις διαστάσεις.
Ο διαιτητής έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία ερευνά κάθε είδους στοιχείο που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό των δραστών.
Το OPEN TV έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή.
Δείτε το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ