Thumbnail

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση πως η Σουμάχερ σηκώθηκε από το κρεβάτι του  πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Ο Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά πετυχαίνοντας πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζαν ακατόρθωτα, όπως υποστηρίζει βρετανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο θρύλος της Formula 1 μπορεί πλέον να σηκώνεται από το κρεβάτι του - έστω και για λίγες ώρες - όπως επίσης να περνάει μικρά διαστήματα χωρίς να είναι διασωληνωμένος και εξαρτημένος από την μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε έως τώρα στη ζωή.

Ο Σουμάχερ, που στις 3 Ιανουαρίου γίνεται 50 ετών, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη στις 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνοντας σκι στις Άλπεις. Έκτοτε - και ενώ για μεγάλο διάστημα δεν ήταν καν βέβαιο αν θα επιζήσει - ζει λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι του, με την οικογένειά του να δίνει τις ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του με το "σταγονόμετρο" προς τα έξω. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πληροφορία αυτή είναι ανεπιβεβαίωτη, αφού η οικογένειά του και το περιβάλλον του δεν έχει προβεί σε επίσημο σχόλιο. Επιπρόσθετα, δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που διαδίδεται μία φήμη για την κατάσταση της υγείας του, μόνο και μόνο για να διαψευστεί στη συνέχεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα