Την Πέμπτη (13/12) στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς μία ομάδα 20 ατόμων με κράνη και ξύλα επιτέθηκε σε μαθητές του σχολείου, έπειτα από τη λήξη του προγράμματος.
Τη συμπλοκή ακολούθησαν οδομαχίες, ενώ σύμφωνα με το thessnews.gr σημειώθηκε ο τραυματισμός ενός 16χρονου μαθητή ο οποίος φέρεται να μπήκε μεταξύ των δύο πλευρών για να χωρίσει.
Οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι το περιστατικό είχε ως αιτία οπαδικές διαφορές των δύο πλευρών! Τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες από το τοπικό τμήμα της Καλαμαριάς (σ.σ. και όχι στο Αθλητικής Βίας), ενώ οι υποψίες της αστυνομίας συνάδουν με το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποία αιτία ήταν οπαδικές διαφορές!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ