Ακυρώθηκε πρόσληψη αναπληρώτριας λόγω ποινικής δίωξης για γενετήσιο έγκλημα

Κοινωνία 0

Νοσηλεύεται ο Γ. Τραγάκης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης κλιμακίου της ελληνικής Βουλής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο κ. Τραγάκης υπέστη υπερτασικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της ελληνικής Βουλής στη μεγαλόνησο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικοινώνησε με τη γυναίκα του κ. Τραγάκη την οποία ενημέρωσε για το περιστατικό, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν προκειμένου να υπάρξει πιο σαφής εικόνα της κατάστασης του κ. Τραγάκη.

«Ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με άτυπα ενοχλήματα στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια», δήλωσε ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης. «Μετά την χορήγηση της κατάλληλης αγωγής τα συμπτώματά του βελτιώθηκαν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε επίσης ότι ακολούθως ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις.

Πηγή: enikos

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μόδα αλλάζει: 10 παλιά ονόματα που επιστρέφουν

Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita: «Δεν θα υπήρχε χώρα αν δεν υπήρχε Πανεπιστήμιο Αθηνών»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία