Thumbnail

 

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης κλιμακίου της ελληνικής Βουλής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο κ. Τραγάκης υπέστη υπερτασικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της ελληνικής Βουλής στη μεγαλόνησο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικοινώνησε με τη γυναίκα του κ. Τραγάκη την οποία ενημέρωσε για το περιστατικό, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν προκειμένου να υπάρξει πιο σαφής εικόνα της κατάστασης του κ. Τραγάκη.

«Ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με άτυπα ενοχλήματα στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια», δήλωσε ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης. «Μετά την χορήγηση της κατάλληλης αγωγής τα συμπτώματά του βελτιώθηκαν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε επίσης ότι ακολούθως ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις.

Πηγή: enikos

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diagrafes-foithton.jpg
Πανεπιστήμια: Ξεκίνησαν οι προειδοποιήσεις σε φοιτητές για τις διαγραφές
Συναγερμός στα ΑΕΙ: Ειδοποιητήρια σε φοιτητές που κινδυνεύουν με διαγραφή - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξαίρεσης ή παράτασης
Πανεπιστήμια: Ξεκίνησαν οι προειδοποιήσεις σε φοιτητές για τις διαγραφές
δασκ
Στο αστυνομικό τμήμα διευθύντρια Λυκείου μετά από καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Γονείς μαθήτριας κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της διευθύντριας του σχολείου, κατηγορώντας την για αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά και παράβαση...
Στο αστυνομικό τμήμα διευθύντρια Λυκείου μετά από καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας