Thumbnail
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικήτριας

Απάντηση στο ενδεχόμενο ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη να έχει πέσει θύμα βιασμού έπειτα από τον ξυλοδαρμό του μέσα στη φυλακή εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πιο αναλυτικά, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη αναφέρει για τον 19χρονο και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του:

«Σε συνέχεια των όσων λέγονται και γράφονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο αναφορικά με τον «βιασμό» του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ. που προσήλθε το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ευαγγελισμού, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα καταγραφέντα τόσο στο Βιβλίο Συμβάντων, όσο και στην από 12.12.2018  έγγραφη ιατρική γνωμάτευση του εφημερεύοντος Διευθυντή του Γ΄Χειρουργικού Τμήματος, για τον ως άνω αναφερόμενο δεν στοιχειοθετείται «βιασμός».

Υπενθυμίζεται ότι οι κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα, με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι δεν βίασαν τον 19χρονο, παρά μόνο τον ξυλοκόπησαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οριστικά σε εφαρμογή η απαγόρευση στη χρήση τζελ νυχιών από την 1η Σεπτεμβρίου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα