Κοινωνία 0

Δολοφονία Ε.Τοπαλούδη: Στην απομόνωση ο 21χρονος Ροδίτης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έκτακτα μέτρα, μετά τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον δεύτερο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα.

Σύμφωνα με πηγές, ο 21χρονος δεν έχει μεταφερθεί ακόμη στο Φελλί Γρεβενών, κάτι που ωστόσο αναμένεται να συμβεί άμεσα, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις επόμενες ώρες.

Η διεύθυνση των φυλακών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη λάβει έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό επιβολής «του νόμου της φυλακής».

Ο 21χρονος κατηγορούμενος θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα σε ειδικό κελί των φυλακών,  σε απόλυτη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να λαμβάνουν επιπλέον μέτρα, μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία