Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε ότι κάνοντας πράξη την απόφαση στήριξης και αναβάθμισης των περιφερειακών αγορών συνεργάστηκε με τον Δήμο Βύρωνα και κατέθεσαν, με επιτυχία, πρόταση δημιουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα» (ΑΚΕ).
Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης, αναφερόμενος στην κατάθεση πρότασης δημιουργίας ΑΚΕ Βύρωνα τόνισε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε περιφερειακές αγορές. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, αφορούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ