Έδεσαν τα πόδια της Ελένης Τοπαλούδη πριν την πετάξουν στα βράχια
Νέα ανακοίνωση για τον άδικο θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια, γνώριζαν ότι η νεαρή αν θα ερχόταν σε επαφή με το νερό, πιθανόν να συνερχόταν και ήθελαν να βεβαιώσουν πως θα πεθάνει.

Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, έφερε χτύπημα στο κεφάλι τόσο δυνατό που της είχε κοπεί το ένα αυτί!

Η απολογία του 19χρονου

«Την Ελένη την γνώριζα περίπου μια εβδομάδα. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε για βόλτα. Μετά πήγαμε στο σπίι της. Την Τρίτη 27/11 πήγα να την πάρω από το σπίι της μαζί με τον φίλο μου Μ… Ο φίλος μου έμεινει στο αμάξι ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κετέβαινε. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι.

Ξεκινήσαμε να ερχόμαστε σε επαφή αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο Μ… της είπε «αν δεν μου πάρεις… δεν φεύγεις από το σπίτι» Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και τότε θολώσαμε. Ο Μ.. την χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ… την χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο. Τότε τα χάσαμε, τρομάξαμε» αναφέρει μεταξύ άλλων ο 19χρονος στην ομολογία του…

Διαβάστε επίσης 

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Η φωτογραφία που δείχνει τα δεμένα της πόδια

best of network

σχετικά άρθρα