Thumbnail
Τι δηλώνει η Τζίνα Τσαλικιάν μετά από 10 χρόνια - Ζήτησε οι πορείες και οι συγκεντρώσεις να έχουν ειρηνική κατάληξη

"Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν ένα τυχαίο, συμπτωματικό γεγονός. Υπήρχε σκοπιμότητα, να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης της χώρας" υποστήριξε μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στον Κώστα Σαρρηκώστα η μητέρα του άτυχου 15χρονου, Τζίνα Τσαλικιάν.

"Μετά τη δολοφονία του συγκλήθηκε υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου και επικράτησε η άποψη του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου να τηρήσει η αστυνομία αμυντική στάση μόνο ώστε να μην χρειαστεί να επέμβει ο στρατός", είπε, σύμφωνα με το news247.gr, και ξεκαθάρισε πως ο Αλέξανδρος δεν θα επικροτούσε ποτέ βανδαλισμούς και βίαια επεισόδια.

"Χώροι που χρησιμοποιούν τον Αλέξανδρο για τις σκοπιμότητες του δεν δικαιούνται να το κάνουν, γιατί ο Αλέξανδρος δεν ανήκε πουθενά. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές. Και αυτό είναι κάτι που θίγει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μας" τονίζει.

Αναφορικά με τους κατηγορούμενους εκτιμά πως ήταν σε εντεταμένη υπηρεσία εκτελώντας διαταγές άλλων που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. "Οι δύο κατηγορούμενοι ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν αποκαλύπτουν ποιο κρύβονται πίσω τους. Εύχομαι κάποτε να μάθουμε την αλήθεια. Ο Αλέξανδρος θα ήθελε μια ειρηνική πορεία κάτι που να θυμίζει τον ίδιο. Αποδοκίμαζε όλα αυτά που γίνονται και δεν θα ήθελε να γίνονται βιαιοπραγίες στο όνομά του. Ήταν ένα χαρούμενο, αξιαγάπητο παιδί.

Διαβάστε ακόμη στο NEWS247.GR:

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Μαρτυρία από τη δολοφονία - Έβρισαν, σκότωσαν και έφυγαν ατάραχοι

Δεκέμβρης 2008: Όταν ο Καραμανλής πήρε μία δύσκολη απόφαση για να μη ρισκάρει εμφύλιο

Ο προπονητής πλαγίων άουτ της Λίβερπουλ στο Sport24.gr: "Μάθε Σαλάχ μου... πλάγιο"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»
Σφοδρές καταγγελίες από τον Σύλλογο «Σωκράτης»: Εκατοντάδες κενά, αρνήσεις αδειών και απλήρωτο διοικητικό έργο στη ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»