Thumbnail
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι για το στυγερό έγκλημα κατηγορούνται ένας 19χρονος  και ένας 21χρονος , οι οποίοι μέχρι στιγμής κάνουν «μπαλάκι» τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Χθες το πρωί, οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου, που τους επανέλαβε τις κατηγορίες, που τους έχουν ήδη απαγγελθεί και τους έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στη 13.00 για να απολογηθούν.

Έως το Σάββατο θα παραμείνουν στη Ρόδο τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διενεργούν έρευνες στην οικία του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου αλλά και στο φορτηγό όχημα του πατέρα του τελευταίου, που χρησιμοποίησαν για τη μετάβασή τους από την οικία της στους Πεύκους ως και για τη μεταφορά της σε λιπόθυμη κατάσταση στην παραλία «Φώκιας», όπου και προκάλεσαν τον πνιγμό της ρίχνοντας την από ύψος στον γκρεμό του θαλάσσιου κόλπου.

Η φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυΗ φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ

topaloydh-kamepa

Βρέθηκαν τα ρούχα της και το φονικό σίδερο

Όπως αναφέρει η dimokratiki, χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας
Αγία Βαρβάρα: 25χρονος έπνιγε οδηγούς ταξί με τη ζώνη για να τους ληστέψει
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας