Κοινωνία 0

Συγκινεί ο Πετρούνιας: Παραλίγο να αποσυρθώ πριν το χρυσό, λόγω του πόνου

Λευτέρης Πετρούνιας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παρά τον τραυματισμό

Ως γνωστόν, τον Οκτώβριο ο υπεραθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ντόχα του Κατάρ.

Η παράμετρος που πολλοί αγνοούν, είναι ότι αγωνίστηκε τραυματίας και μάλιστα αντιμετωπίζοντας ισχυρούς πόνους στον ώμο. Χειρουργήθηκε επιτυχώς πριν περίπου δύο εβδομάδες και ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο για τις προπονήσεις, τους συνεργάτες και τους συμπαραστάτες του, καθώς και για την ζωή μετά την εγχείρηση.

Όπως δηλώνει με χιούμορ, πριν λίγες εβδομάδες πανηγύριζε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τώρα πανηγυρίζει αν... βάλει μόνος του τη μπλούζα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία