Έλενα Ακρίτα για Ζακ Κωστόπουλο: "Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε"
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook για τον Ζακ Κωστόπουλο μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις

Τη δική της απάντηση με αφορμή το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων του Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε, έδωσε, με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «ο "ναρκομανής μαχαιροβγαλτης" Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει».

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε:

«Ο "ναρκομανής μαχαιροβγαλτης" Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει, έγραψε στο facebook. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζομαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει... γκει ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie.» 

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, η δημοσιογράφος επισήμανε: «Τώρα που οι τοξικολογικές του Ζακ βγήκαν καθαρές, να δούμε λίγο και τις τοξικολογικές των δολοφόνων του;» 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται μετά από πληθώρα επιθέσεων που δέχθηκε η δημοσιογράφος αμέσως μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, αναφορικά με τη στάση που κράτησε, καταδικάζοντας τις βιαιότητες σε βάρος του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε.

 

Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγαλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε....

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 19. November 2018

 

best of network

σχετικά άρθρα

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Νέες «τρομοκρατικές» εκτιμήσεις επιστημόνων ότι η άνοδος της στάθμης των θαλασσών μπορεί να ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100