Thumbnail
Τι σημειώνει στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Στέργιος Πιτσιόρλας

«Έχουμε ρεκόρ 10ετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις. Σε αντίθεση με το παρελθόν, έχουμε επενδύσεις σε όλους τους παραγωγικούς τομείς και κυρίως προωθούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα  μεταρρυθμίσεων που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο φιλικό προς τις επενδύσεις», δηλώνει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επισημαίνει, στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ότι η κυβέρνηση μέχρι σήμερα προστάτευσε την πρώτη κατοικία και σε αυτή την κατεύθυνση θα εξακολουθήσει να κινείται.

«Το θέμα των κόκκινων είναι κεντρικό για την ελληνική οικονομία και επ' αυτού η δημαγωγία και ο λαϊκισμός μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά» σημειώνει και προσθέτει «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιλύσει το πρόβλημα σε συνεργασία με τις τράπεζες και να αφαιρέσει το τελευταίο εμπόδιο για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία».

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων υποστηρίζει ότι «διαψεύδονται για ακόμη μια φορά όσοι επενδύουν στην καταστροφή. Είναι φυσικό οι πρωταθλητές στο κόψιμο των συντάξεων να μην μπορούν να αποδεχθούν την αλήθεια».

Ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας τάσσεται υπέρ των συνεργασιών μεταξύ των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς σημειώνοντας ότι η χαώδης απόσταση αφορά τις σχέσεις των ηγεσιών, όχι την εκλογική βάση των κομμάτων.

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών δυνάμεων που παλαιότερα εκφράζονταν από το ΠΑΣΟΚ σήμερα εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει την ανάγκη συνεργασιών και ψήφισε την απλή αναλογική που διευκολύνει αυτή την προοπτική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «εν κρυπτώ» αποφάσεις, κατάργηση των σχολείων της γειτονιάς και κατηγοριοποίηση μαθητών
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Σε ανάρτησή της τόνισε ότι το σύστημα και ορισμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να την παρουσιάσουν γραφική και να την παραπλανήσουν, παρά τις δημόσιες...
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
καραχα
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)
Τόνισε ότι η δημοφιλία δεν αρκεί για πολιτική επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως η ηγεσία απαιτεί όρια, αυτοέλεγχο και συνεργασία
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)