Πιτσιόρλας: Έχουμε ρεκόρ 10ετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις
Τι σημειώνει στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Στέργιος Πιτσιόρλας

«Έχουμε ρεκόρ 10ετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις. Σε αντίθεση με το παρελθόν, έχουμε επενδύσεις σε όλους τους παραγωγικούς τομείς και κυρίως προωθούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα  μεταρρυθμίσεων που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο φιλικό προς τις επενδύσεις», δηλώνει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επισημαίνει, στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ότι η κυβέρνηση μέχρι σήμερα προστάτευσε την πρώτη κατοικία και σε αυτή την κατεύθυνση θα εξακολουθήσει να κινείται.

«Το θέμα των κόκκινων είναι κεντρικό για την ελληνική οικονομία και επ' αυτού η δημαγωγία και ο λαϊκισμός μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά» σημειώνει και προσθέτει «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιλύσει το πρόβλημα σε συνεργασία με τις τράπεζες και να αφαιρέσει το τελευταίο εμπόδιο για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία».

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων υποστηρίζει ότι «διαψεύδονται για ακόμη μια φορά όσοι επενδύουν στην καταστροφή. Είναι φυσικό οι πρωταθλητές στο κόψιμο των συντάξεων να μην μπορούν να αποδεχθούν την αλήθεια».

Ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας τάσσεται υπέρ των συνεργασιών μεταξύ των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς σημειώνοντας ότι η χαώδης απόσταση αφορά τις σχέσεις των ηγεσιών, όχι την εκλογική βάση των κομμάτων.

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών δυνάμεων που παλαιότερα εκφράζονταν από το ΠΑΣΟΚ σήμερα εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει την ανάγκη συνεργασιών και ψήφισε την απλή αναλογική που διευκολύνει αυτή την προοπτική.

best of network

σχετικά άρθρα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση
Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα από τον αδόκητο χαμό του 56χρονου επαγγελματία Απόστολου Τσιτσιπά ξημερώματα Σαββάτου 15...
Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση
Επίσημο: Υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης η Νοτοπούλου (βίντεο)
Επίσημο: Υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης η Νοτοπούλου (βίντεο)
H υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές...
Επίσημο: Υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης η Νοτοπούλου (βίντεο)