Thumbnail
Το αγοράκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον κάθετο άξονα Ορμενίου - Αρδανίου, λίγο μετά το χωριό Λύρα Σουφλίου, στην κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, η οικογένεια του 6χρονου πήγαινε από την Ορεστιάδα όπου μένει, στην Αλεξανδρούπολη, όταν σταμάτησε το όχημά της στην άκρη του δρόμου για να μπορέσει ο μικρός να πάει τουαλέτα.

Όμως το παιδί βγήκε από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου στο δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε τον 6χρονο στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η πραγματική σημασία της λέξης "τάλας"
Παρότι δεν ακούγεται συχνά στον σύγχρονο καθημερινό λόγο, το "τάλας" παραμένει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της εκφραστικότητας και της ιστορικής...
Η πραγματική σημασία της λέξης "τάλας"
Χθες, στην πλατεία Δαβάκη, η μουσική και οι στίχοι έγιναν ένα με τα αιτήματα και τις αγωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας.
ΜΕ την Ανοιχτή Ορχήστρα, στη γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου, στην Καλλιθέα!
Χθες, στην πλατεία Δαβάκη, η μουσική και οι στίχοι έγιναν ένα με τα αιτήματα και τις αγωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας.
ΜΕ την Ανοιχτή Ορχήστρα, στη γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου, στην Καλλιθέα!