Thumbnail
Η οικογένεια ζητά την διαλεύκανση της υπόθεσης

Ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρείχε ο συνήγορος της οικογένειας, ο οποίος προσήλθε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό του θύματος για την ταφή. Ωστόσο μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό δεν έχει εκκαθαριστεί.

«Η οικογένεια», τόνισε ο κ. Ναυρίδης, «ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος για να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ό,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία Βαρέων Εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή, που το θύμα είναι Έλληνας υπήκοος ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων