Κοινωνία 0

Πρόστιμο 180.000 ευρώ σε ασυνείδητο που πέταξε κουτάβια σε κάδο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Φάρσαλα

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 87χρονο άνδρα από το Δίλοφο Φαρσάλων στη Λάρισα, για παράβαση του νόμου περί ζώων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» την Τρίτη το πρωί 87χρονος χτύπησε και πέταξε στον κάδο των σκουπιδιών 6 κουτάβια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έπειτα από καταγγελία το Α.Τ. Φαρσάλων πληροφορήθηκε για το γεγονός και έσπευσε στο σημείο με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φαρσάλων, όπου διαπίστωσαν ότι στον κάδο βρισκόταν 3 νεκρά κουταβάκια, 2 σοβαρά, εκ των οποίων το ένα ήταν σε κόμμα και του έγινε ευθανασία μετέπειτα και ένα κουταβάκι σε καλή κατάσταση, το οποίο και παρελήφθη από τον φιλοζωικό σύλλογο.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ζήτησε προθεσμία ενώ ορίστηκε δικάσιμος την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στα Δικαστήρια της Λάρισας.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες της κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 180.000 ευρώ (30.000 ευρώ για το κάθε ζώο). Ο 87χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία