Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Newsit, η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γέρακα οφείλεται, τελικά, σε οικονομικές διαφορές μεταξύ Αλβανών κατοίκων, ενώ στη σύγκρουση έλαβαν μέρος και Έλληνες.
Οι Αλβανοί φαίνεται ότι έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους στο Πάρκο της οδού Δομοκού και εκεί ήρθαν σε συμπλοκή.
Φαίνεται ότι οι δυο πλευρές είχαν πάει προετοιμασμένες για όλα καθώς είχαν μαζί τους μαχαίρια και όπλα.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα στο πάρκο της οδού Δομοκού κοντά στην Αττική Οδό. Όπως λένε οι περίοικοι ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια κάποιοι πυροβολισμοί.
Πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή εξαφανίστηκαν. Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν αίματα, αλλά και ένα εννιάρι πιστόλι.
Οι εμπλεκόμενοι φαίνεται ότι έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ όσοι είχαν τραυματιστεί πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο.
Βαριά τραυματισμένος παραμένει στο νοσοκομείο ένας άνδραςο , ο οποίος είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Σισμανόγλειου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1
Alfavita Newsroom