Thumbnail
30η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της «30ής Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας».

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 07.00-12.00, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λ.Ε.Α. (όπου υπάρχει) κατά μήκος της διαδρομής Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση)-Λ. Όλγας-Λ. Αμαλίας-Πανεπιστημίου-Αγ. Κωνσταντίνου-Πλ. Μεταξουργείου-Αχιλλέως-Λ. Αθηνών-Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου (έως το 59,8 χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στη διαδρομή αυτή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;