Thumbnail
Είχε εξαφανιστεί το Σάββατο εν μέσω κακοκαιρίας

Τραγικός επιλόγος γράφτηκε στην υπόθεση του 73χρονου κτηνοτρόφου που αγνοούνταν στον Αλμυρό, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή «Περδικόβρυση», σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, η σορός του ηλικιωμένου βρέθηκε από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού του 73χρονου, πατέρα του αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν τα ζώα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άντρας βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teachers
Μια συγκλονιστική επιστολή αναπληρώτριας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
Πολλοί αναπληρωτές δηλώνουν ότι αποφεύγουν να δηλώσουν ασθένεια ή να λάβουν άδεια, ακόμη κι αν διακυβεύεται η υγεία τους, λόγω φόβου για τις...
Μια συγκλονιστική επιστολή αναπληρώτριας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
AMFITHEATRO
Eπαγγελματικά Δικαιώματα: Αποζημιώσεις άνω των 2 εκατ. € για τους αποφοίτους ΤΕΙ χωρίς να λύνεται το πρόβλημα
Χιλιάδες απόφοιτοι ΤΕΙ παραμένουν σε ακαδημαϊκή και επαγγελματική ομηρία – Το Δημόσιο συνεχίζει να πληρώνει αποζημιώσεις, χωρίς να λύνει το πρόβλημα.
Eπαγγελματικά Δικαιώματα: Αποζημιώσεις άνω των 2 εκατ. € για τους αποφοίτους ΤΕΙ χωρίς να λύνεται το πρόβλημα