Thumbnail

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του μεσογειακού κυκλώνα πάνω από την Ελλάδα, όπως την τράβηξε ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-3 του προγράμματος παρατήρησης της Γης Copernicus της ΕΕ.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής μέχρι νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), είχαν πέσει στις Σπέτσες (118 χιλιοστά), στην Αλαγονία Μεσσηνίας (112 χιλιοστά) και το Κρανίδι Αργολίδας (111 χιλιοστά).

Στην Αττική το μεγαλύτερο ύψος βροχόπτωσης είχε καταγραφεί στον μετεωρολογικό σταθμό Παπάγου (71 χιλιοστά). Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΑΑ, οι καταιγίδες αναμένονται ισχυρές σε ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Οι πιο δυνατοί άνεμοι που είχε καταγράψει το δίκτυο των 320 σταθμών του ΕΑΑ, ήταν στην Καλαμάτα (103 χιλιόμετρα την ώρα) και στο λιμάνι της Πάτρας (93 χλμ/ώρα).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταμπλό αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο: Προσέξτε το μικρό βελάκι – Η απλή ένδειξη που όλοι παραβλέπουμε
Το «μυστικό» στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου: Η ένδειξη που βλέπουμε όλοι – και σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τι σημαίνει
Αυτοκίνητο: Προσέξτε το μικρό βελάκι – Η απλή ένδειξη που όλοι παραβλέπουμε
Pedro Sanche
Ισπανία σε Τραμπ: Σεβαστείτε το Διεθνές Δίκαιο και τις εμπορικές συμφωνίες
Η Μαδρίτη απαντά στις απειλές Τραμπ για εμπάργκο μετά την άρνησή της να παραχωρήσει βάσεις για επιθέσεις στο Ιράν
Ισπανία σε Τραμπ: Σεβαστείτε το Διεθνές Δίκαιο και τις εμπορικές συμφωνίες