Κοινωνία 0

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στα Χανιά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η κατάσταση επιτείνεται από τη βροχή που από νωρίς το μεσημέρι πλήττει το σύνολο σχεδόν του νομού Χανίων

Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές του Βόρειου Οδικού Άξονα στο νομό Χανίων από απροσδιόριστη, μέχρι στιγμής, βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Στο σκοτάδι είναι περιοχές από το Σταλό μέχρι και πέρα Πλατανιά, καθώς και περιοχές του κάμπου των Χανίων, στη Σούδα, αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπως η Χαλέπα.

Η βλάβη η οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ από τη ΔΕΗ, δεν έχει εντοπισθεί ακόμη (διότι μπορεί να είναι και υπόγεια) αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το βράδυ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές του βόρειου τμήματος των Χανίων, όπου και λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ η κατάσταση επιτείνεται από τη βροχή που από νωρίς το μεσημέρι πλήττει το σύνολο σχεδόν του νομού Χανίων.

Σημειώνεται ακόμη, ότι τεχνικοί τις ΔΕΗ ερευνούν για τυχόν βραχυκύκλωμα υπόγεια που διαθέτουν υποσταθμούς ρεύματος συνδεδεμένους με το δίκτυο της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές του Λεκανοπεδίου και χωριά στα Κύθηρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία