Thumbnail
Εργατικό δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού. Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν. Οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε πως ήταν νεκροί.

Πρόκειται για έναν 51χρονο και έναν 63χρονο που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο πρώτος ήταν ήδη νεκρός και έριξαν το βάρος στον δεύτερο. Οι προσπάθειες που ακολούθησαν όμως να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα τα αίτια που κατέρρευσε ο τοίχος, ενώ σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν για να απεγκλωβίσουν τους άτυχους εργάτες 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα