Βόμβα Βαλλιανάτου: Ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο να προστατευτεί από καυγά και όχι να κλέψει
Τι ανήρτησε στο facebook

Νέα διάσταση παίρνει η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπολου, στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε ανάρτησή του στο facebook.

Όπως τονίζει, ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει, αλλά για να προστατευτεί από για να προστατευθεί από τον κίνσυνο που διέτρεχε λογω φασαρίας σε παρακείμενο κατάστημα!

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος τονίζει ότι υπάρχει και οπτικό υλικό!

Και όλα αυτά, την ώρα που ήδη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τα βίντεο από το τραγικό περιστατικό βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου: 

"Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete"

best of network

σχετικά άρθρα