Thumbnail
Κρήτη

Τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος που συνελήφθη στο Ρέθυμνο για τη δολοφονία της 38χρονης μητέρας Τόνιας Ζόεβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κρητικού cretalive.gr, ο 59χρονος - που στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υπόθεση ανθρωποκτονίας - ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη με την εξαφάνιση και τη δολοφονία της 38χρονης.

Αν και το που βρίσκεται το πτώμα της άτυχης γυναίκας παραμένει μυστήριο, το αίμα της εντοπίστηκε στο σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου και το αυτοκίνητο του 59χρονου στοιχεία που αποτελούν σημαντικά ευρήματα φωτίζοντας την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 38χρονη Τόνια Ζόεβα Βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού,  χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά από μπάνιο στη θάλασσα με μια φίλη της, συνάντησε τον 59χρονο και αφού έφαγαν όλοι μαζί, άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και στη συνέχεια κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Όταν χάθηκε ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύριου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οκτα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Πλέον, η ίδια η πολιτεία ανοίγει τον δρόμο ώστε ένας εργοδότης να έχει εργαζόμενους εγκλωβισμένους για 13 ώρες συνεχόμενα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Σοφία Ζαχαράκη
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
Το Υπουργείο Παιδείας αναθέτει στην ΑΔΙΠΠΔΕ μελέτη για την υπερβαθμολόγηση και την αναβάθμιση των κριτηρίων προαγωγής και αποφοίτησης μαθητών...
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
ΑΔΕΔΥ: Απεργία στο Δημόσιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
Σε απεργιακό κλοιό το Δημόσιο – Πανελλαδική κινητοποίηση αύριο με φόντο το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
εκπαιδευτικός
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!
Αν δεν φροντίσουμε εκείνους που κρατούν το σχολείο όρθιο, πώς θα φροντίσουν εκείνοι το μέλλον των παιδιών μας;
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!