Δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της κλήρωσης του Τζόκερ. Τα δύο δελτία του Τζόκερ κερδίζουν το κάθε ένα το ποσό των 2.618.797,80 εκατ. ευρώ, ενώ ένα εκ των δύο έχει και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5) όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 5.887,66 ευρώ.
Επίσης, ακόμη τέσσερα τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν το ποσό των 5.887,66 ευρώ.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.
Τα δύο δελτία που κερδίζουν από 2,6 εκατ. ευρώ παίχτηκαν σε Τρίκαλα και Γαλάτσι.
Ο μεγάλος τυχερός από τα Τρίκαλα, μάλιστα, βρήκε τους έξι τυχερούς αριθμούς με ένα δελτίο αξίας μόλις 1 ευρώ. Το δελτίο του Τζόκερ στο Γαλάτσι κόστιζε 10 ευρώ και ήταν επίσης απλή συμμετοχή.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
8, 17, 18, 28, 35
ΤΖΟΚΕΡ: 18.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom