Στην 48ωρη αναστολή λειτουργίας δύο επιχειρήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων προχώρησε κλιμάκιο ελεγκτών της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Χανίων.
Ύστερα από ελέγχους στις δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή των Φαλασάρνων και στην δημοτική αγορά Χανίων διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων και οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των δύο επιχειρήσεων για 48ώρες.
Η διενέργεια των προληπτικών ελέγχων γίνεται σε εφαρμογή εντολών του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν εφαρμόζεται η φορολογική νομοθεσία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom