Thumbnail
Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Την προσοχή στους "μαϊμού" τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ εφιστά η ΓΕΝΟΠ με σχετική της ανακοίνωση, τονίζοντας ότι κανείς από τους τεχνικούς δεν έχει αρμοδιότητα να μπει σε σπίτι και "σίγουρα οι δικοί μας τεχνικοί δεν το κάνουν".

Θύματα των κακοποιών αποτελούν συνήθως ηλικιωμένα άτομα, με τη ΓΕΝΟΠ να ζητά να επαναχορηγηθούν οι ειδικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων

Η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναφέρει:

Τα φαινόμενα των κλοπών από κακοποιούς που υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Καλούμε τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί και καχύποπτοι κάθε φορά που επιτήδειοι ζητούν να ελέγξουν την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση. Αυτός και μόνον είναι αρκετός λόγος για να υποψιαστούν ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αρμοδιότητα να μπει στο σπίτι τους και σίγουρα οι δικοί μας τεχνικοί δεν το κάνουν όταν επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν βλάβες.

Καλούμε τις διοικήσεις των εταιριών του Ομίλου ΔΕΗ να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών ώστε να σταματήσει η δράση των δήθεν τεχνικών που επιλέγουν, συνήθως ηλικιωμένους, για να τους εξαπατήσουν. Επίσης, στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσαν να επαναχορηγηθούν οι ειδικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα