Thumbnail
Αλόνησσος

Για παιχνίδια και χουζούρι στα ρηχά βγήκε μια φώκια στην όμορφη και πολυσύχναστη παραλία Πατητήρι της Αλονήσσου.

Το χαριτωμένο θαλάσσιο θηλαστικό βγήκε στην παραλία, έπαιξε με το κυματάκι, ξαναβούτηξε στη θάλασσα, και συνέχισε για ώρα τα παιχνίδια.

Προφανώς, οι λουόμενοι ξετρελάθηκαν με τον απρόσμενο επισκέπτη στην παραλία και έσπευσαν να απαθανατίσουν τις «χαριτωμενιές» της φώκιας.

Πληροφορίες: trikalavoice.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

giransi
Μακροζωία: Ο κρυφός δείκτης που προβλέπει αν θα γεράσετε καλά
Ο «κρυφός δείκτης» της μακροζωίας δεν είναι τόσο κρυφός τελικά. Βρίσκεται στους μύες μας — και εξαρτάται από τις καθημερινές μας επιλογές.
Μακροζωία: Ο κρυφός δείκτης που προβλέπει αν θα γεράσετε καλά