Τραγωδία στη Λάρισα: Δεκατετράχρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Κοινωνία 0

"Ντρέπομαι που στήριξα τον Ψινακη"

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στον τηλεοπτικό αέρα δήλωσε παραίτηση η αντιδήμαρχος Μαραθώνα

Την παραίτησή της ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, εκφράζοντας την ντροπή της για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά δεν την πήραν ποτέ» και κατηγορώντας τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, για απρέπεια και αλαζονεία.

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος», είπε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κ. Λαμπαρού, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση όσων υπέπεσαν σε «παραπτώματα» να παραμείνουν στην θέση τους ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί.

Η κ. Λαμπαρού κατήγγειλε πως ο κ. Ψινάκης απουσίαζε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε.

«Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για το Δημαρχείο και την καρέκλα. Ντρέπομαι που στήριξα έναν άνθρωπο που σε αυτή την καταστροφή φέρθηκε με αλαζονεία», είπε χαρακτηριστικά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία