Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με έρευνα της Eurostat

Μεταξύ 2017 και 2018 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά περίπου 30.000 άτομα και συγκεκριμένα από 10.768.000 σε 10.738.000, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαΐκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat). Στο σύνολο της ΕΕ ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά περίπου 1 εκατομμύριο, από 511,5 εκατ. σε 512,5 εκατ.

Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αύξηση σημειώθηκε στη Μάλτα (3,2%), στο Λουξεμβούργο (1,9%), στη Σουηδία (1,2 %) στην Ιρλανδία (1,1%) και στην Κύπρο (1,1%). Αντιθέτως οι μεγαλύτερες μειώσεις σημειώθηκαν στη Λιθουανία (1,3%) στην Κροατία (1,1%) και στη Λετονία (0,8%).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παμαακ
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Το σύνολο του σεμιναρίου υλοποιήθηκε με βιωματικά outdoor εργαστήρια, με την αξιοποίηση δλδ του μαγευτικού φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»
Σφοδρή μετωπική επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές και εθνικά θέματα
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»