Thumbnail
Τι αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τροποποιήσεις και καθυστερήσεις υπήρξαν στα δρομολόγια του προαστιακού και του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κατάσταση προκλήθηκε λόγω των έντονων θερμοκρασιακών φαινομένων δημιουργήθηκε πρόβλημα στη γραμμή της υποδομής.

Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται από συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου αποκαταστάθηκε και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά.

Το ΜΕΤΡΟ από την άλλη παρουσιάζει αδυναμία να εκτελέσει δρομολόγια στο τμήμα Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και το αντίστροφο. Έτσι, οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό, με το ίδιο εισιτήριο για να μεταβούν στον προορισμό τους, είτε στη Δουκίσσης Πλακεντίας είτε στη Νερατζιώτισσα.

Προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Εθνικός διάλογος μετά τις γιορτές για τις αλλαγές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με αιχμή το Εθνικό Απολυτήριο
Η υπουργός Παιδείας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα να συμμετάσχουν στον διάλογο.
Σοφία Ζαχαράκη: Εθνικός διάλογος μετά τις γιορτές για τις αλλαγές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με αιχμή το Εθνικό Απολυτήριο
bye
Κι όμως! Υπάρχει αρχαία ελληνική λέξη για το «αντίο» που αγνοούμε όλοι
Μια ξεχασμένη λέξη της αρχαιότητας που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες για να αποχαιρετιστούν, αλλά σήμερα έχει χαθεί από την καθομιλουμένη.
Κι όμως! Υπάρχει αρχαία ελληνική λέξη για το «αντίο» που αγνοούμε όλοι
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Ποια επιστήμη Υγείας σε οδηγεί πιο γρήγορα στην αγορά εργασίας
Για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2026, αποτελεί ένα από τα πιο «ασφαλή» και ταυτόχρονα ουσιαστικά μονοπάτια σπουδών.
Πανελλαδικές 2026: Ποια επιστήμη Υγείας σε οδηγεί πιο γρήγορα στην αγορά εργασίας