Συναγερμός στη Γαλλία: Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο - Τραυματίστηκαν ο διευθυντής και εκπαιδευτικός

Κοινωνία 0

Η ζέστη προκαλεί προβλήματα στη γραμμή για Αεροδρόμιο - Μόνο με Προαστιακό τα δρομολόγια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τροποποιήσεις και καθυστερήσεις υπήρξαν στα δρομολόγια του προαστιακού και του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κατάσταση προκλήθηκε λόγω των έντονων θερμοκρασιακών φαινομένων δημιουργήθηκε πρόβλημα στη γραμμή της υποδομής.

Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται από συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου αποκαταστάθηκε και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά.

Το ΜΕΤΡΟ από την άλλη παρουσιάζει αδυναμία να εκτελέσει δρομολόγια στο τμήμα Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και το αντίστροφο. Έτσι, οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό, με το ίδιο εισιτήριο για να μεταβούν στον προορισμό τους, είτε στη Δουκίσσης Πλακεντίας είτε στη Νερατζιώτισσα.

Προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία