Thumbnail
Συνελήφθη ένας 44χρονος - Αναζητείται ο 24χρονος συνεργός του

Τεράστια φυτεία χασίς, με χιλιάδες δενδρύλλια αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας στην περιοχή της Καρδίτσας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 44χρονος, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθη χθες το μεσημέρι, Δευτέρα 2/7/2018, στην Καρδίτσα, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.

Η όλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, με αποτέλεσμα, σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, να εντοπιστεί η φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν συνολικά από 10.564 δενδρύλλια, ύψους από 0,30 εκατοστά έως και 1,70 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα της αστυνομίας στην οικία του 44χρονου συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 1.250 γραμμαρίων και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, προκειμένου να εντοπιστεί και ο συνεργός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα