Thumbnail
Δείτε το βίντεο του Up Drones

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για ιδιωτικά νησιά πάμπλουτων μεγιστάνων, σε κοσμικές περιοχές ανά τον κόσμο. Ένα από τα πιο γνωστά είναι και ο Σκορπιός που κάποτε ανήκε στον Ωνάση και σήμερα στον Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία Ριμπολόβλεφ. 

Όμως σχεδόν κανείς δε γνωρίζει ότι στην Αττική υπάρχει ένα νησάκι που είναι ιδιωτικό, δεν ανήκει όμως σε κάποιο προβεβλημένο μέλος του διεθνούς "set set". Λέγεται Υδρούσα και ανήκει σε έναν βιοπαλαιστή! Ναι, καλά διαβάζετε! 

Ιδιοκτήτης είναι ο κύριος Κώστας, οδηγός λεωφορείου που πάλεψε για 24 χρόνια, προκειμένου να πάρει το νησάκι που του κληροδότησαν συγγενείς του!

Δείτε το βίντεο του Up Drones και διαβάστε για την ιστορία της Υδρούσας και του κυρίου Κώστα:

Η ιστορία

Οδηγός λεωφορείου, ιδιοκτήτης νησιού στην Αττική με έξι γράμματα. Δείτε από ψηλά την Υδρούσα που ανήκει σε έναν βιοπαλαιστή... 

Ενας οδηγός λεωφορείου πάλεψε για 24 χρόνια για να «νικήσει» το δυσκίνητο ελληνικό κράτος και να «κερδίσει» το νησάκι Υδρούσα που του κληροδότησαν συγγενείς του.

Πόσο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία; Η νίκη από την ήττα; Η φτώχεια από τον πλούτο; Για τον βιοπαλαιστή οδηγό λεωφορείου Κώστα Σελίμη, 24 χρόνια!

 Τόσα χρειάστηκαν για να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα. Τόσα και παράλληλα μια ζωή σπαρτιάτικη με οικονομίες από τον πενιχρό μισθό του ως οδηγoύ λεωφορείου, το  προσωπικό του κόστος να μη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και να φτάνει μέχρι του σημείου να τρώει μόνο όσπρια. 

Κι όλα αυτά για να έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει κόντρα στο δυσκίνητο κράτος, το οποίο δεν του επέτρεπε να αξιοποιήσει τη δική του περιουσία. Το μικρό νησάκι Υδρούσα, δηλαδή, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης και το οποίο του κληροδότησαν τη δεκαετία του ’90 οι συγγενείς και πρώην ιδιοκτήτες του.

Σήμερα και αφού έχει δικαιωθεί πλέον από τα αρμόδια δικαστήρια όσον αφορά την ιδιοκτησία του μικρού μεν αλλά πανέμορφου αυτού μικρού νησιού το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως τα Σαββατοκύριακα μετατρέπεται σε Μαρίνα πολυτελών και όχι μόνο σκαφών αφού θεωρείται ο πλέον ιδανικός και κοντινός προορισμός για μια βουτιά σε νερά που συναντάς μόνο σε παραλίες που απέχουν αρκετά μίλια από την Αττική ο αγώνας του Κυρίου Κώστα Σελίμη συνεχίζεται. 

Η όποια επειχηματικη κίνηση έχει επιχειρήσει επάνω στο Ιδιωτικό πλέον νησί του σκοντάφτει και αυτή στα δυσκίνητα γρανάζια του Ελληνικού κράτους και ακόμα και αν έχει επιχειρήσει να αποκτήσει και δυνατές συμμαχίες στον αγώνα του με κυριότερο αυτό της γνωστής παρουσιάστριας Κατερίνας Λάσπα και του επιχειρηματία συζύγου της Νεκτάριου Νικολόπουλου οι προσπάθειες του έχουν πέσει στο κενό.

Καλό κουράγιο Κύριε Κώστα!

Πληροφορίες από: mixanitouxronou.gr, protothema.gr via Up Drones

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας