Thumbnail
Απάτη

Στο στόχαστρο των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η υπόθεση του κλεμμένου Jeep Cherokee, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες, οι οποίες ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο. Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Ζαχάρω την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο apokalypseis.com ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ανήκει σε κλεμμένο Jeep Cherokee από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και η κλοπή είχε σημειωθεί πριν από δύο περίπου χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος από την Πάτρα μετέβη στην Ηλεία και αφού αναγνώρισε το όχημά του το παρέλαβε και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ, τους αξιωματικούς της οποίας ευχαρίστησε για την συνδρομή τους στο εντοπιστεί και να βρεθεί το κλεμμένο πριν από ενάμιση χρόνο όχημά του.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο apokalypseis.com αφού χαρακτήρισαν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή ανέφεραν ότι αυτή ερευνάται προσεκτικά και σε βάθος προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό η ενέργεια οργανωμένου κυκλώματος κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει και αναζητά το πρόσωπο που παραχώρησε στον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως το κλεμμένο Jeep Cherokee. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Πύργου και από την ΕΛ.ΑΣ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων μεταξύ των οποίων και του Πανταζή Χρονόπουλου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητο
Το συνηθισμένο λάθος που μπορεί να εκθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα
Μια συνηθισμένη συνήθεια πολλών χρηστών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά τους δεδομένα χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται.
Το συνηθισμένο λάθος που μπορεί να εκθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα
θεατρο
Σοκ στην Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης μαθήτριας – Έπεσε στο κενό της ορχήστρας στο Δημοτικό Θέατρο
13χρονη στο νοσοκομείο μετά από πτώση «παγίδα» στο Δημοτικό Θέατρο
Σοκ στην Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης μαθήτριας – Έπεσε στο κενό της ορχήστρας στο Δημοτικό Θέατρο
IDF, ο στρατός του Ισραήλ
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις επιθέσεις στο Ιράν τουλάχιστον μέχρι το εβραϊκό Πάσχα
Σε τροχιά παρατεταμένης σύγκρουσης: Το Ισραήλ προαναγγέλλει εβδομάδες νέων επιχειρήσεων στο Ιράν
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις επιθέσεις στο Ιράν τουλάχιστον μέχρι το εβραϊκό Πάσχα