Κοινωνία 0

Διπλή εισαγγελική παρέμβαση κατά αντεισαγγελέα Εφετών για τις αναρτήσεις του σε βάρος Τσίπρα-Παυλόπουλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μετά την παρέμβαση Κοντονή

Διπλή εισαγγελική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε για τις αναρτήσεις του αντεισαγγελέα Εφετών Α.Κ. κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Αναλυτικότερα, εκτός από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή άμεση ήταν η παρέμβαση και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η οποία διέταξε έρευνα σε δύο επίπεδα, σε πειθαρχικό και ποινικό.

Για την ποινική έρευνα διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, ενώ για την πειθαρχική έρευνα ανέθεσε τη διενέργειά της σε αντεισαγγγελέα του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω εισαγγελικός λειτουργός στο facebook έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για αυτούς, τόσο για την υπόθεση των Σκοπίων, όσο και για τις εισαγγελικές κ.λπ. ενέργειες που έγιναν για το βουλευτή της Χρυσή Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία