Thumbnail
Πιθανότατα θάνατος από παθολογικά αίτια

Σαν κεραυνός έπεσε το κακό μαντάτο στην μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή.

Ο άτυχος νέος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, με γονείς δασκάλους, βρεθηκε νεκρός χθες το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σορός του 20χρονου δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια.

Την αιτία θανάτου θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν πολλά χρόνια τώρα στα σχολεία περιοχής, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου, που τώρα τους συμπαραστέκεται στην μεγάλη αυτή απώλεια της οικογένειας.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

7moria
Αιτήσεις Αναπληρωτών 2025: Εύκολο Proficiency από το σπίτι σε 2 ημέρες
Ποιος είναι ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να πάρετε μέσα σε 2 μόνο ημέρες το Proficiency από το σπίτι σας για τα έξτρα 7 μόρια πριν το άνοιγμα των...
Αιτήσεις Αναπληρωτών 2025: Εύκολο Proficiency από το σπίτι σε 2 ημέρες
psari
Το πιο θρεπτικό ψάρι στην ελληνική κουζίνα: Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
Ανακαλύψτε ποιο ψάρι ξεχωρίζει για τις θρεπτικές του αξίες και γιατί πρέπει να το εντάξετε στη διατροφή σας
Το πιο θρεπτικό ψάρι στην ελληνική κουζίνα: Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει