Thumbnail
Θεσσαλονίκη

Περίπου 5.000 ευρώ είχε αποκομίσει ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη, αφαιρώντας το τελευταίο τρίμηνο τους κερματοδέκτες των εκδοτικών μηχανημάτων εισιτηρίων, από σταθμευμένα λεωφορεία.  

Υπάλληλοι του ΟΑΣΘ εντόπισαν τον 25χρονο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, να περιεργάζεται σταθμευμένο λεωφορείο στην περιοχή της Βούλγαρη και ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 575 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, διέρρηξε 18 μηχανήματα από τα οποία αφαίρεσε τους κερματοδέκτες, αποκομίζοντας το ποσό των 4.950 ευρώ, προκαλώντας φθορές και στα εκδοτικά μηχανήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμβολαιογράφος μιλάει με πελάτη για κληρονομιά
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία
Οι αλλαγές κινούνται στη λογική της εξισορρόπησης συμφερόντων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία