Thumbnail
Στο κέντρο του Ωραιοκάστρου

Μία απίστευτη υπόθεση ομηρίας που φαίνεται να αφορά υπάλληλο του δήμου αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο δημοτικός υπάλληλος Γ.Κ φέρεται πως κρατούσε τα ξαδέρφια του (άντρας - γυναίκα) φυλακισμένους για αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 58χρονος, ο οποίος ήταν και πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον δήμο, είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης, όπου τα πρωινά τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιραπ καλωδίων στα πόδια, και τους έλυνε το βράδυ όταν γυρνούσε σπίτι. Πληροφορίες μάλιστα λένε, πως ο φερόμενος ως δράστης συχνά τραβούσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξαδέρφου του, προκειμένου να αποσπάσει 63.000 ευρώ.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σίγουρα είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τις αστυνομικές αρχές τις επόμενες ημέρες.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του politesoraiokastrou.gr με τον φερόμενο ως δράστη να οδηγείται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια μαζί με τους συγγενείς του στα κεντρικά της Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίσκεψη για ευχές στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ, ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ
ΕΚΠΑ: Επίσκεψη των Πρυτανικών Αρχών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο, Αιγινήτειο και Ευγενίδειο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία για τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, Γεράσιμο Σιάσο – Μήνυμα στήριξης σε ασθενείς και προσωπικό
ΕΚΠΑ: Επίσκεψη των Πρυτανικών Αρχών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο, Αιγινήτειο και Ευγενίδειο
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
«Ανάσα» για τις επιχειρήσεις: Παράταση έως 31 Ιανουαρίου 2026 στο ΓΕΜΗ
Χρόνο ενός ακόμη μήνα δίνει το Υπουργείο Ανάπτυξης για εγγραφές, διορθώσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο
«Ανάσα» για τις επιχειρήσεις: Παράταση έως 31 Ιανουαρίου 2026 στο ΓΕΜΗ
Σταφίδες σε νερό
Ανάκληση βιολογικής σταφίδας από τον ΕΦΕΤ – Υπέρβαση επικίνδυνης τοξίνης
Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α πάνω από τα επιτρεπτά όρια σε προϊόν προέλευσης Αργεντινής – Σύσταση προς τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν
Ανάκληση βιολογικής σταφίδας από τον ΕΦΕΤ – Υπέρβαση επικίνδυνης τοξίνης