Thumbnail
Δείτε

Μάλλον θα δούμε και άλλα σποτ με τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ντυμένο Ζορό για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας των Jumbo για τις απόκριες.

Στο δεύτερο σποτάκι που βγήκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Ζορό-Ψωμιάδη ως... απελευθερωτή πάνω σε άλογο να απελευθερώνει τις αποκριάτικες στολές, οι οποίες ήταν... φυλακισμένες!

"Ποιος είναι ο απελευθερωτής;" αναρωτιέται ο εκφωνητής, ενώ ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης απαντά "Μάγκες, χαλαρά...". Στο τέλος του βίντεο, αναγράφεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Η εταιρεία πάντως έχει κατεβάσει την αρχική διαφήμιση από την επίσημη σελίδα της στο Youtube, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η χρήση του τραγουδιού του κόμματος.

"Είμαστε γρήγοροι, αλλά όχι και θεϊκά γρήγοροι! Το νέο “κομμάτι” της Πίτσας πρέπει να καλοψηθεί! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...", έγραψε η εταιρεία σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Δείτε το σποτ:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: Ξεκινούν 10/3 οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πετρουνιας
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπακού: «Ασημένιος» ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Ο «άρχοντας των κρίκων» επιβεβαιώνει την κλάση του με εξαιρετική εμφάνιση και δυνατή παρουσία στο παγκόσμιο στερέωμα της ενόργανης
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπακού: «Ασημένιος» ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
Άνοδο καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου
Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου – Προειδοποίηση από το Κατάρ για παγκόσμια ενεργειακή κρίση
Το Brent ξεπέρασε τα 93 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο υπ. Ενέργειας του Κατάρ προειδοποιεί για πιθανή διακοπή εξαγωγών και άνοδο έως τα 150 δολάρια
Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου – Προειδοποίηση από το Κατάρ για παγκόσμια ενεργειακή κρίση