Thumbnail

Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για άδεια χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχουν κατατεθεί στον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας. Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για αύριο δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.

Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού - Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ από την οποία τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Τρομακτική έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί τινάζονται στον αέρα από το ωστικό κύμα (βίντεο)
Η στιγμή που η κατοικία ισοπεδώνεται μόλις οι αστυνομικοί ανοίγουν την πόρτα
Τρομακτική έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί τινάζονται στον αέρα από το ωστικό κύμα (βίντεο)