Γιατί αποχώρησε η Αναγνωστοπούλου από το Δημαρχείο της Πάτρας
Τι την έκανε να αποχωρήσει

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Δημαρχείο το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, κατά την εκδήλωση ανταλλαγής ευχών, εξηγεί η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Οπως εξηγεί σε ανάρτησή της στο facebook, αιτία ήταν ο αντιπολιτευτικός λόγος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντίλογου, μια ημέρα που ήταν αφιερωμένη στην ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρει:

"Καλή Χρονιά δήμαρχε κ. Πελετίδη. Θα μάθετε όμως ότι δεν έχετε μόνο εσείς ψυχή και καρδιά. Έχουμε κι εμείς. Καταλαβαίνω τον αντιπολιτευτικο λόγο, ακόμα κι αυτή τη χρονιάρα μέρα που ήρθαμε στο Δημαρχείο να σας ευχηθούμε. Δεν ανέχομαι όμως να με αντιμετωπίζει κάποιος εχθρικά και προσβλητικά χωρίς να έχω μάλιστα το δικαίωμα αντίλογου. Προτίμησα λοιπόν να αποχωρήσω κ. Δήμαρχε. Καλή χρονιά λοιπόν και πάλι, και οι αγώνες δίνονται δημοκρατικά. Και έτσι θα τους δώσουμε, και μαζί σας."

best of network

σχετικά άρθρα

Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Πολλοί -ακόμη και νοσοκομεία ή κλινικές- θεωρούν ότι ένας χάκερ πιο εύκολα θα παραβιάσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά ένα μηχάνημα φαξ.
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!