Thumbnail
Τι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών

Αναβάλλονται οι αυριανοί πλειστηριασμοί στην Αττική (περιφέρειες Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιά), με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να μπορέσει να βρει την νομική εκείνη φόρμα για την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών, ενώ είχαν προηγηθεί συνεννοήσεις με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ηγεσία της ΕΛΑΣ και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «δεν θα πραγματοποιηθούν όλοι οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017, πλειστηριασμοί στην περιφέρεια των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, λόγω των εκτεταμένων εκτάκτων μέτρων ασφαλείας, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Ακόμη, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα μέτρα αυτά ενδέχεται να καταστήσουν εξαιρετικά δύσκολη την έγκαιρη πρόσβαση στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς, τόσο των συμβολαιογράφων όσο και των λοιπών νομίμων συμμετεχόντων στη διαδικασία των πλειστηριασμών και ως εκ τούτου να δημιουργήσουν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα κατά τη διενέργεια των πλειστηριασμών. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι είναι ρητή πλέον η δέσμευση της πολιτείας για την ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών και την ασφάλεια των συμβολαιογράφων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epidomata kratos
Αυξήσεις στα επιδόματα το 2026: Πότε έρχονται και ποιοι ωφελούνται
Η άνοδος του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου συμπαρασύρει επιδόματα, τριετίες και παροχές – Αναλυτικοί πίνακες με τα νέα ποσά
Αυξήσεις στα επιδόματα το 2026: Πότε έρχονται και ποιοι ωφελούνται
μαθημα
Ηθική στο Λύκειο: Η απουσία της Επικούρειας φιλοσοφίας
Το μάθημα αυτό αφορά την Ηθική Φιλοσοφία και  απευθύνεται σε μαθητές οι οποίοι, δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών.
Ηθική στο Λύκειο: Η απουσία της Επικούρειας φιλοσοφίας
διωξεις
Στο στόχαστρο εκπαιδευτικοί για συμμετοχή σε νόμιμη απεργιακή κινητοποίηση στη Λακωνία
Αντιδράσεις για τις πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος εκπαιδευτικών στη Λακωνία
Στο στόχαστρο εκπαιδευτικοί για συμμετοχή σε νόμιμη απεργιακή κινητοποίηση στη Λακωνία