Thumbnail
Ζητάται να ερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσε η επίθεση τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι που διαμένει ο 11χρονος Αμίρ, ο οποίος αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε με την ταμπέλα του σχολείου του, στην περιοχή της Δάφνης.

Συγκεκριμένα, η κυρία Δημητρίου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και στο πλαίσιο αυτής, να ερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροια
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες
Νέα αρχαιολογική ανάγνωση αποδομεί τον μύθο της διαρκούς σύγκρουσης και φωτίζει μια κοινωνία που άντεξε χάρη στη συνεργασία, όχι στον πόλεμο.
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες