Thumbnail
Δεν είναι τρολιά

Όπως έγραψε προ ημερών το περιοδικό DownTown και επιβεβαίωσε η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» του Ε, ο Πάνος Μουζουράκης θα περάσει από ακρόαση για ρόλο στην 8η σεζόν του «Game of Thrones»!

Είναι άγνωστο αν θα επιχειρήσει να υποδυθεί έναν από τους 8 νέους χαρακτήρες που φημολογείται ότι θα έχει η σειρά, ή έναν από τους κομπάρσους που αναμένεται να... εξολοθρεύονται κατά 100άδες όσο μαίνεται ο πόλεμος στο Γουέστερος.

Τα γυρίσματα, πάντως, όπως επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Λίαμ Κάνινγχαμ που υποδύεται τον Ντάβος Σίγουορθ θα αρχίσουν σε δύο εβδομάδες στην Ιρλανδία και θα διαρκέσουν μέχρι το καλοκαίρι. Η όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς θα αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια, τα οποία σε διάρκεια θα πλησιάζουν τα 90 λεπτά – όσο μια ταινία μεγάλου μήκους, δηλαδή.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ανεξαρτήτως του τι θα κάνει με το Game of thrones έχει ήδη εξασφαλίσει – σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής – ρόλο στο «Mamma Mia: Here We Go Again!», όπου θα είναι και ο μοναδικός Έλληνας.

Ενώ το πρώτο «Mamma Mia!» είχε γυρίσματα στη χώρα μας, το σίκουελ διαδραματίζεται στις ακτές της Κροατίας όπου μέχρι πρόπερσι γυριζόταν και το «Game of Thrones».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...